здравейте колеги ,имам алфа 164 туинг спарк и теч на антифриз който мисля че е от металната тръба между меките връзки на казанчето с антифриз и радиатора.намира се пред двигателя .моля за съвет и помощ при намиране на тръбата .с уважение към всички алфисти
Известие
Collapse
No announcement yet.
Теч на антифриз
Collapse
X
-
Здравей колега и добре дошъл във форума. Промених ти заглавието на темата.Така мисля, че е по-разбираемо.
Не си уточнил от къде точно е теча от тръбата.Ако е на някоя от правите части нахлузи гумен маркуч в/у тръбата и го стегни с две скоби.Няма да се налага да я смениш.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
-
с кой мотор и коя година,че не си спомням мойта да е имала такава тръба,иначе това много помага -десетина лева по бензиностанциите
http://www.bomarbg.eu/index.php?opti...Aholts&lang=bgалфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
благодаря за бързия отговор.напълно сте прави за тръбата и това решение е вярно.сега се появи нов проблем който внася допълнително проблем.долях антифриз за да я закарам на майстор .след като долях 2л започна да капи от двигателя по точно между блока и главата от две места ,при това без да е палена .чакам предложения и съвети .благодаря
Comment
-
Това за теча м/у главата и блока не е добре.Виж първо дали теча 100% е от там.Да не тече някой маркуч или нещо друго и да се стича до там.Ако няма теч от другаде трябва да се сваля главата.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
благодаря за бързия отговор.надявам се да е някое съединение.ще чакам времето да отпусне и ще ви бъда благодарен ако ми съобщите колко струват материалите и ремонта и кого да потърся за евентуален ремонт.все пак колата е на 21 год.и ремонтите трябва да бъдат примерени
Comment
-
То ако и е дошло времето да и "отхлюпиш" главата ще е хубаво да мине и други операции като пулове на клапани , шлайф на клапани и т.н. въпроса е до колко пари ти се дават .
Иначе форумните майстори са запознати с модела- макар и да е малко капризен .
Гледам си от София така ,че няма да ти е проблем намирането на майстор
http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26
Може да си избереш някой от форумните сервизи и да се свържеш с който ти хареса и да ти пояснят какво и колко те очаква .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment